Reklam

• Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

Kelime İlişkilendirme - iPhone için Eğlenceli ve Rahatlatıcı Bir Oyun

Kelime İlişkilendirme, eğlenceli ve rahat bir şekilde bulmaca çözmeyi seven iPhone kullanıcıları için tasarlanmış bir oyundur. Oyun, Funnerware LLC tarafından geliştirilmiş olup Oyunlar kategorisinde mevcuttur. Bu oyunla, eş anlamlılar, zıtlıklar, bileşik kelimelerin parçaları veya sadece bir araya gelen kelimeler gibi ilişkili kelimelerin çiftlerini eşleştirebilirsiniz.

Oyun, 40 ücretsiz bulmaca ile birlikte gelir ve daha fazlasını isterseniz yüzlerce ek bulmaca satın alabilirsiniz. Eğer takılırsanız, bulmacaları çözmek için ipuçları mevcuttur. Kelime İlişkilendirme, yapboz, adam asmaca, kelime bulmacaları ve çapraz bulmacaları sevenler için mükemmel bir oyundur. Beyninizi aktif tutarken zaman geçirmenin mükemmel bir yoludur. Kelime İlişkilendirme'yi bugün deneyin ve saatlerce eğlenceli bulmacaları çözmenin tadını çıkarın!

Program diğer dillerde mevcuttur

Word Association iPhone için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 2.0.10

(0)
  • Güvenlik Durumu

Word Association hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Word Association denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Reklam